Indeholder let fordøjeligt protein i form af kylling. Fibre og cikorieinulin stimulerer mave -og tarm bevægelser samt vækst af gode tarmbakterier, hvilket forbedrer fordøjelsen. Er desuden rig på vitamin A, som bl.a. medvirker til et stærkt immunforsvar.

Lagerstatus: På lager

395,00 DKK
Produktbeskrivelse
Opskriften består af:
Forarbejdet og hydrolyseret animalsk protein (22% fjerkræ/kylling), ærtestivelse (12%), ærter (ærtemel) (12%), hestebønner (12%), kartoffelstivelse (12%), roesnitter (tørrede fibre) (10,9%), animalsk fedtstof (7,5% fjerkræ/kylling), fermenteret raps (4%), fiskeolie (1,5%), vegetabilsk olie og fedtstof (rapsolie raffineret) (1,5%), tang (1%), natriumklorid (1%), dicalciumfosfat (1%), ølgær (renset) (0,5%), Kingsmoor urter (0,125%) (tang, hyben, æble, burresnerre, blåbær, rabarber, birkebark, lucerneurt, brændenælde, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn, enebær, valnød, anis), cikorieinulin (0,1%), lecithin (0,1%), gulerødder (tørrede) (0,1%), kaliumklorid (0,1%).
Du kan læse mere om vores råvarer her

Analytiske bestanddele:
Protein 25,0%
Fedt 14,5%
Træstof 4,0%
Råaske 7,0%
Calcium 1,2%
Fosfor 0,8%
Magnesium 0,1%
KJ/kg 15.300
Kcal/kg 3.660

Indhold af fedtsyrer, beregnet/kg:
Omega-3 5,95 g
Omega-6 23,44 g

Tilsætningsstoffer, tilsat/kg:
Vitaminer:
Vitamin A retinyl acetat 25200 IE
Vitamin D3 kolecalciferol 1800 IE
Vitamin E alpha-tokopherol 180,0 mg
Vitamin C L-askorbinsyre 50,0 mg
Vitamin B1 3,0 mg
Vitamin B2 12,0 mg
Vitamin B6 2,4 mg
Niacin 25,8 mg
D-Pantothensyre 36,0 mg
Vitamin B12 0,12 mg
Biotin 0,03 mg
Folinsyre 0,48 mg
Cholinchlorid 100,0 mg

Forbindelser af sporstoffer:
Jod (I) tilsat som Calciumjodat, vandfrit 6,88 mg
Kobber (Cu) tilsat som Kobber (II) sulfat, pentahydrat 10,0 mg
Zink (Zn) tilsat som Zinksulfat, monohydrat 233,3 mg
Zink (Zn) tilsat som Zink-methionin 200,0 mg
Selen (Se) tilsat som Natriumselenit 0,19 mg

Naturlige antioxidanter:
Naturlige tokoferoler (E-vitamin), rosmarinekstrakt, citronsyre

Andet:
Kulhydrat (NFE) 40,5%

Fodervejledning:
Se posens bagside eller læs mere her