Historien om Kingsmoor

Det startede med en god idé

En kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. Virksomheden er stiftet af Bent Ransborg, der fik idéen til Kingsmoor på sine gåture med hunden Jack, som med stor appetit spiste birkebark og naturens frugter og bær. Du har måske bemærket, at der i alle vores opskrifter er mange sunde urter, frugter og grøntsager? De afgiver en delikat smag og fantastisk duft til kødet, som din hund og kat ikke kan stå for. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den nordiske flora.

Navnet Kingsmoor udspringer af det midtjyske område Kongenshus Hede, hvor Bent Ransborg ofte kom med sin hund. Kingsmoor er stadig en familiejet virksomhed. Vi er stolte af vores ophav og sætter en stor ære i, at produktionen foregår i Danmark. Det er din sikkerhed for en høj kvalitetskontrol. Vi er optaget af bæredygtighed, hvorfor vi bruger 100% vindmøllestrøm i produktionen.

I dag er det ikke kun hunde og katte i Danmark, der kan nyde godt af Kingsmoor. Også i Norge, Sverige og Litauen er der kæledyr, som hver dag sætter tænderne i maden fra danske Kingsmoor.